Man showt geslachtsdeel aan vrouwelijke fietsers

Een 23-jarige Leidenaar kon vanmorgen, na gedegen voorbereiding van de politie, worden aangehouden. Een drietal keer werd aan de politie gemeld, dat de man in de buurt van het Lammenschansplein zijn geslachtsdeel aan voorbij fietsende vrouwen en meisjes liet zien. De verdachte heeft inmiddels een gedeeltelijke bekentenis afgelegd.

De praktijk wijst uit dat niet in alle gevallen de politie in kennis wordt gesteld. Daarom roept de politie Leiden Zuid vrouwen op, die mogelijk ook met deze verdachte geconfronteerd werden. Zij kunnen dit melden via 0900-8844. Dit helpt de politie bij het opmaken van een zo volledig mogelijk proces-verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×