Reconstructie Kennedylaan vandaag gestart

Vandaag is volgens plan gestart met de reconstructie van een gedeelte van de Kennedylaan tussen Beethovenlaan en de Brahmslaan. De werkzaamheden zijn nodig omdat supermartketen Hoogvliet van plan is aan de overkant van het winkelcentrum een nieuw filiaal te openen. Om een veilige oversteek tussen Hoogvliet en het bestaande winkelcentrum mogelijk te maken waren enkele aanpassingen nodig. Het asfalt wordt vervangen door straatklinkers en er komt een versmalling om de snelheid uit het verkeer te halen. Als alles loopt zoals het moet lopen gaat Hoogvliet op 21 november van dit jaar al open. De werkzaamheden worden in drie etappes verricht en zullen naar schatting voor het voorjaar van 2008 zijn afgerond. Gemotoriseerd verkeer wordt in de tussentijd omgeleid, maar ook fietsers zullen enige hinder kunnen ondervinden.     

Ook de bussen worden omgeleid via Brahmslaan en Appololaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×