Nepcontroleur bij flatwoningen Mozartstraat

Een nog onbekende man is dinsdagmorgen om 09.15 uur de flatwoning van een bejaarde bewoonster van de Mozartstraat binnengelopen. De man stond beneden bij de portiekdeur te wachten toen de vrouw terugliep naar huis. Volgens de man moest hij in één van de flatwoningen zijn. De vrouw liet hem binnen en liep naar haar woning. Pas toen ze haar voordeur openmaakte, merkte ze dat de man haar was gevolgd. De man liep haar woning binnen, terwijl hij zei dat hij de verwarming kwam controleren. De bewoonster kreeg argwaan en vroeg naar zijn legitimatiebewijs, waarop de man vertrok.

De politie waarschuwt bewoners voor bezoekers die met een smoes willen binnenkomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×