Concordia blaast jeugdorkest nieuw leven in

Als opmaat naar het 60-jarig bestaan van de Christelijke Muziek- en Showband Concordia wordt druk gewerkt aan het opnieuw opzetten van een jeugdorkest. Uniformen, instrumentarium, bladmuziek, instructeurs, website en clubgebouw zijn klaar en nu is het tijd om op jacht te gaan naar jong muzikaal talent voor de jeugdopleiding. Om muziek maken als hobby bij kinderen onder de aandacht te brengen wordt daarom op zaterdag 27 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur een open dag georganiseerd met als thema “We all stand together”, naar de bekende muziek van Paul McCartney.

Onder leiding van het jonge en enthousiaste instructieteam van Concordia zullen twee workshops worden gehouden van elk 20 minuten: één met blaasinstrumenten en één met slagwerk. Verder worden diverse instrumenten kort gedemonstreerd, krijgen kinderen de gelegenheid zelf mee te doen en mogen ze het seniorenorkest van Concordia dirigeren.

Meer informatie staat op www.jongconcordia-leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×