Leiden in de sneeuw, foto: Chris van den Bos, weerman van Sleutelstad.

'Schiet' Leiden in de winter en win een prijs!

Dit jaar organiseert de gemeente Leiden zelf een fotowedstrijd. Voorheen gebeurde dat in het kader van de jaarlijkse VVV-kalender fotowedstrijd. De winnende foto zal gebruikt worden voor de uitnodigingen van de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie en de nieuwjaarsgroet op de grote verlichte reclameborden in de stad. De winnaar wordt begin december bekend gemaakt. Alle deelnemers zullen voor de prijsuitreiking in het stadhuis een uitnodiging ontvangen.

Iedereen, die een mooie winterfoto heeft gemaakt, wordt uitgenodigd deze voor 10 november a.s. in te zenden aan de gemeente Leiden, ter attentie van de heer H. van Woerden, bureau Communicatie/EBK, postbus 9100, 2300 PC Leiden.

De spelregels:

– de wedstrijd staat voor iedereen open, amateurs zowel professionals

– de foto’s moeten een Leids winters beeld of onderwerp betreffen

– foto’s dienen op A-4 formaat te worden ingezonden en aan de achterzijde duidelijk te zijn voorzien van naam, adres en telefoonnummer van de inzender, met tegelijktijdige toezending van het negatief of een CD-Rom

– de foto’s dienen van zodanige kwaliteit te zijn dat deze probleemloos op groot formaat kunnen worden afgedrukt (120 x 180 cm)

– een deskundige jury onder leiding van de bekende Leidse fotograaf Dirk Ketting zal de inzendingen beoordelen. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd

– de gemeente verwerft de copyrights van de winnende foto. De winnaar ontvangt de zilveren gemeentepenning en een bedrag van € 250,-.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×