Kunst over de vloer, huiskamer cultuurfestival!

In de Professoren- en Burgemeesterswijk zal een kleinschalig cultureel festival ‘Kunst over de Vloer’ plaatsvinden, met het thema ‘De wereld in de wijk’. Professionele artiesten treden op bij wijkbewoners thuis, gewoon in de huiskamer dus. Er zijn 15 optredens: zang, klassieke muziek, jazz, klezmer, cançion nueva uit de Andes-landen en verhalen uit vele streken en landen. Ook zijn er vijf speciale optredens voor kinderen. Tot 1 november kunnen geïnteresseerden zich aanmelden om twee optredens op zondag 18 november bij te wonen. Dit kan doormiddel van het aanmeldformulier in de wijkkrant, via de website: www.profburgwijk.nl en per e-mail: kunst@profburgwijk.nl.

In de huiskamers treden de artiesten op zondagmiddag twee keer maximaal een uur op, om 14.00 uur en om 16.00 uur, voor ongeveer 20 bezoekers per keer. Tussendoor heeft het publiek ruim de tijd om naar een volgende huiskamer te gaan, zodat twee optredens kunnen worden bezocht. Het programma van het festival staat in de wijkkrant en op de hierboven genoemde website vermeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×