Politie vindt gestolen fiets terug

De politie heeft woensdag een gestolen damesfiets teruggevonden. Agenten zagen rond 15.45 uur op de Langegracht een 14-jarige jongen uit Leiden over tegen de rijrichting over het fietspad rijden en besloten hem te controleren. Bij die controle werd ontdekt dat het hier ging om een gestolen fiets. De fiets was van zijn vader die hem op zijn beurt in de Groenoordhallen voor 100 euro had gekocht. Daarmee zou de man zich hebben schuldig gemaakt aan heling. Na overleg met justitie werd besloten de man een voorwaardelijk sepot te geven. Dit betekent dat bij een volgend vergrijp ook deze zaak alsnog wordt meegenomen. De man deed afstand van de fiets. De politie gaat op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×