Studenten drinken bier voor Unicef

Morgenavond organiseert het gezelschap Wieveskunne van studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus een Halloweenfeest, dat ook voor Unicef een beetje feestelijk is.Van ieder bierttje dat de feestvierders drinken, gaat namelijk 20 cent naar de Kinderrechtenorganisatie van de VerenigdeNaties. Bovendien worden de biertjes ook nog eens met korting geschonken.

Initiatiefnemers van de actie zijn de twee studentes Selma Melai en Annemarie Sterk, die als vrijwilliger betrokken zijn bij het Regionaal Comité Unicef Leiden.Ze hopen dat ontwikkelingshulp en vrijwilligerswerk meer gaan leven onder de Leidse studenten.Het feest begint om 23.00 uur en vindt plaats in Sociëteit EigenHuis van Augustinus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×