Programma van Popronde Leiden bekend

Op 8 november vindt voor de tweede keer het landelijk reizend festival de Popronde plaats in onze Leidse binnenstad. Op 16 verschillende podia presenteren 23 bands een zeer gevarieerd muziekaanbod. Het publiek kan gewapend met het programmaboekje ‘zappen’ langs de verschillende optredens en een beeld krijgen van wat er in Nederland op live muziekgebied gebeurt. De Popronde brengt een heel gevarieerd programma zoals: optredens van singer-songwriters, gitaarpop, rock, jazz, folk en dance acts. Het programma start om 20.30 uur en gaat door tot 0.00 uur. Om 03.00 uur vindt de afterparty plaats in het LVC. De Popronde is geheel gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.popronde.nl of voor het complete programma van Popronde Leiden direct op www.popronde.nl/2007/steden/index.asp?cityId=14

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×