3000 euro van Propop voor Kindercentrum LUMC

Zaterdagavond vond in een uitverkochte Danssalon In Casa de zestiende editie plaats van het popspektakel Propop. De baten van het evenement gaan in zijn geheel naar het goede doel. Van de vijftiende editie vorig jaar heeft de organisatie 3000 euro overgehouden. Een cheque ter grootte van dit bedrag werd zaterdagavond door Henk van Spijker overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Willem Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het LUMC.

De baten van Propop van dit jaar gaan naar het gehandicaptenfeest van de 3 October Vereeniging aan de vooravond van Leidens Ontzet. Hoe hoog dat bedrag gaat zijn moet nog door de organisatie worden vastgesteld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×