Foto: Joep Lennarts/fotobewerking: SYB

Intrigerende 'Bloedbanden' in Laktheater

Het stuk ‘Bloedbanden’ wordt uitgevoerd door Suver Nuver in samenwerking met Theatergroep Max. Moniek Merkx schreef de tekst en liet zich hierbij inspireren door de Oresteia van Aischylos. ‘Bloedbanden’ vertelt het verhaal van de familieband die zich door alles heen doet gelden. Twee kinderen, die vlak na de tweede wereldoorlog zijn geboren, worden in het stuk gevolgd in de reis door hun leven. Vanuit de sfeer van de wederopbouw in de jaren vijftig voert het stuk de toeschouwer naar de hippietijd in de jaren 70 tot de jaren 90; de zoektocht naar het innerlijk en de grote beerput van het verleden, die dan opengaat. Na het humoristische drieluik ‘Liefde, Hoop en Geloof’ getuigen Peer van den Berg, Dette Glashouwer en Henk Zwart opnieuw van hun persoonlijke fascinaties: familiegeschiedenissen.

Voorstelling: woensdag 7 november, aanvang 20.30 uur. Meer info en kaarten: www.laktheater.nl

Laktheater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×