Tanya Schaap foto: PR

De X presenteert: Quinteto Tango Extremo & Special Guests

Al eerder speelde Quinteto Tango Extremo, onder leiding van de jonge violiste Tanya Schaap, met veel succes in de X. Inmiddels zijn er twee cd’s, getiteld ‘El Silencio’ en ‘Una Cosa Diferente’ uitgebracht. Nu komen ze met een heel nieuw project: De samenwerking met de Argentijnse Grammy award winnaar Gustavo Mozzi (gitaar) en Facundo Guevara (percussie). Tango Extremo neemt het publiek mee naar een slapeloos en zwoel Buenos Aires, de geboorteplaats van Mozzi.

Bezetting: Gustavo Mozzi gitaar, Facundo Guevara percussie, Tanya Schaap viool, Ben van den Dungen saxofoon, Hans van der Maas accordeon/bandoneon, Anna Elis de Jong piano en Luc van Gestel contrabas.

Concert: zaterdag 3 november, aanvang 21:00. Meer info: www.jwajazz.nl en reserveren van kaarten: De X : 071-5123568 of info@de-x.nl

Burcht Tuinzaal, Burgsteeg 14, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×