Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijdingen

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 25-jarige Leidenaar aangehouden. De man haalde bij de blaastest 655 ug/l, terwijl de toegestane limiet in het verkeer 220 ug/l is. De reden van de aanhouding was het feit, dat de Leidenaar tegen een stilstaande auto op botste, toen hij een parkeerplaats zocht op het Utrechtse Jaagpad. Omdat de twee bestuurders van de auto’s er niet onderling uitkwamen, belde de andere bestuurder de politie. Dit wilde de 25- jarige Leidenaar niet en uitte dat in agressief gedrag, waarbij hij de andere bestuurder begon te duwen en trekken. Op het politiebureau verklaarde de man, dat hij gedronken had en eerder die nacht al tegen een hek aangereden was waardoor er schade aan zijn auto was ontstaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×