Vechtpartij op Lammermarkt

Zaterdag, rond 03.55 uur, heeft de politie moeten optreden om de rust te herstellen op de Lammermarkt. De politie was al ter plaatse om een oogje in het zeil te houden bij de uitloop van de cafés. Er ontstond een vechtpartij voor de toegangsdeur van een discotheek tussen een aantal jongeren en de portiers. Het toekijkend ‘publiek’ werd steeds groter. Met behulp van politie te paard werden de jongeren weg gestuurd. In totaal heeft de politie drie personen van 19 en 20 jaar uit Leiden, Voorhout en Katwijk aangehouden. Twee portiers deden aangifte van bedreiging en mishandeling, maar ook twee van de aangehouden personen deden dat. De politie zet het onderzoek naar de aanleiding van de vechtpartij voort.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×