Leg een sportief hoogtepunt vast en win een prijs

Ter gelegenheid van de Dag van de Rechten van de Mens die op 10 december plaatsvindt, organiseert de Leidse werkgroep van Amnesty International een fotowedstrijd. Het thema van de Dag van de Rechten van de Mens is dit jaar China. Omdat de Olympische Spelen in 2008 in Peking gehouden worden, vond de werkgroep “een sportief hoogtepunt” een mooi wedstrijdthema. Iedereen is dus welkom om één of twee foto’s van zo’n hoogtepunt in te sturen.

Een deskundige jury bestaande uit kunsthistorica en voormalig directrice van Stedelijk Museum De Lakenhal Jetteke Bolten, John Steegh en Erik Flikkenschild, documentaire- en evenementenfotograaf en lid van de fotobond, bepaalt welke foto’s in aanmerking komen voor een prijs. De prijzen komen uit de collectie van Amnesty Leiden en bestaan uit onder andere boeken, kaartenpakketten en kaarsen. Op zondag 9 december worden de winnaars bekend gemaakt. De winnende foto’s worden daarna geëxposeerd in het Leidse Volkshuis. Foto´s kunnen tot uiterlijk zaterdag 10 november worden ingeleverd. Ze kunnen gestuurd worden naar:Fotowedstrijd Amnesty Leiden, De Goejestraat 39, 2313 NV Leiden. Op www.amnestyleiden.blogspot.com is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×