Scouting Sint Jozef biedt bedrijfsuitjes

De Leidse scoutinggroep Sint Jozef heeft er een bron van inkomsten bij. Nadat de scouts een paar maanden geleden een succesvol bedrijfsuitje voor de leerkrachten van een school organiseerden, hebben ze besloten om vaker dergelijke uitjes te organiseren. Zo´n bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieve fotospeurtocht door het centrum van Leiden, een nachtwandeltocht, een overlevingsspel of een fietstocht. Indien gewenst zijn de gekozen routes rolstoelvriendelijk.

De scouts van Sint Jozef hebben veel ervaring met dergelijke tochten, en werken regelmatig met kaart en kompas. Bovendien zijn de uitjes goedkoper dan bij de meeste organisatoren. Sint Jozef huist in de Alexanderstraat en telt meer dan honderd leden, in leeftijd variërend van 4 tot 23 jaar. De leden komen wekelijks bij elkaar en gaan een paar keer per jaar op kamp. De vereniging moet het nu met name hebben van de contributie van de leden. Van de opbrengst van de uitjes willen de scouts onder andere nieuwe tenten en ander kampeermateriaal aanschaffen en het onderhoud van het gebouw betalen. Wie meer wil weten over de uitjes kan contact opnemen met Marieke de Kok: marieke_de_kok@hotmail.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×