Opening nieuw wijkservicepunt Herenstraat

Wethouder Gerda van den Berg opent zaterdagmorgen om 11.00 uur het nieuwe wijkservicepunt van de Lorentzhof op de hoek van de Herenstraat en de Magdalena Moonstraat. Vrijwilligers bakken pannenkoeken voor de wijkbewoners en met het bakken van de eerste pannenkoek door Gerda van den Berg wordt het wijkservicecentrum officieel in gebruik genomen. De wethouder is die dag als vrijwilliger aanwezig bij het nieuwe wijkservicepunt in het kader van Make a Difference day (MADD).

Vanwege MADD worden er vrijdag en zaterdag allerlei activiteiten georganiseerd. Dit jaar wordt MADD voor de derde keer in Nederland georganiseerd. Op deze dagen staat vrijwilligerswerk centraal en kan iedereen als vrijwilliger aan de slag bij één van de vele projecten. MADD biedt zo een goede mogelijkheid om eens vrijblijvend kennis te maken met vrijwilligerswerk in de buurt. Vorig jaar hebben ruim 25.000 Nederlanders zich tijdens MADD actief ingezet bij de talloze initiatieven in het hele land. Onder hen waren ook leden van het koninklijk huis en vele politici.

Activiteiten in Leiden
In Leiden is er tijdens de MADD-dagen volop gelegenheid om vrijwillig de handen uit de mouwen te steken. Iedereen die dat wil kan meedoen. Als individu, maar bijvoorbeeld ook vrijwilligersorganisaties, scholen, bedrijven of overheidsinstellingen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×