Van As ondertekent Randstad Urgentverklaring

Samen met een aantal landelijke en provinciale bestuurders heeft demissionair wethouder Filip van As van Economische Zaken zijn handtekening gezet onder een groot aantal bestuurlijke afspraken die tot doel hebben de Randstad weer aan de top brengen als duurzame, economisch sterke regio. Het streven is dit doel te bereiken door het organiseren van besluitvaardigheid en bestuurlijke daadkracht. De bestuurlijke afspraken zijn maandag in de Ridderzaal ondertekend door zo’n veertig bestuurders tijdens de eerste, jaarlijks terugkerende Randstad Urgent conferentie.

Wethouder Van As en minister Van der Hoeven vormen het bestuurlijke duo dat ervoor moet gaan zorgen dat het Biosciencepark in Leiden zijn leidende positie ook in de toekomst behoudt. Een bestuurlijk duo moet de daadkracht vergroten. Van As en Van der Hoeven gaan nu samen de schouders zetten onder de ontsluiting en toegankelijkheid van het Biosciencepark. 

Met hun handtekening hebben zo’n veertig bestuurders hun commitment gegeven aan de uitvoering van het kabinetsprogramma Randstad uit het regeerakkoord. Hieronder bevonden zich een aantal landelijke bewindslieden en tal van gedeputeerden en wethouders. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×