Dagje stadhuis voor de Zonnebloem

Zo´n 25 Leidenaars met een lichamelijke handicap of andere beperking, brengen morgen samen met hun begeleiders een bezoek aan het stadhuis. Zij komen er niet voor de afdeling Burgerzaken of een bruiloft, maar voor een rondleiding door het monumentale gebouw. Nadat wethouder Zorg Gerda van den Berg, de gasten ´s morgens welkom geheten heeft, leiden enkele raadsleden hen rond. Na de rondleiding hoeven ze het stadhuis nog niet te verlaten. In City Hall, het restaurant dat in het stadhuis gevestigd is, krijgen ze namelijk een lunch aangeboden door de Business Club Leiden.

Het bezoek wordt georganiseerd door het bestuur van de regio Vlietstreek van De Zonnebloem, en vindt plaats in het kader van Make a Difference Day.Op Make a Difference Day dat vandaag en morgen plaatsvindt, zetten mensen zich op vrijwillige basis extra in voor personen voor wie het maatschappelijk leven niet zo vanzelfsprekend is.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×