Dit jaar geen beschouwingen over begroting 2008

Er zullen dit jaar geen algemene beschouwingen in de gemeenteraad plaatsvinden naar aanleiding van de door het College van B & W opgestelde gemeentebegroting voor 2008. In de eerste plaats is er geen tijd meer voor omdat de begroting al op 15 november bij de provincie moet liggen en in de tweede plaats houden de coalitiebesprekingen over de vorming van een nieuw college de gemoederen danig bezig.

De algemene beschouwingen over de begroting zullen nu gecombineerd worden met de beschouwingen op het nieuwe collegeprogramma. Wel zullen de heffingen en nieuwe belastingtarieven in de nieuwe begroting worden doorgevoerd maar die zijn al door de gemeenteraad geaccordeerd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×