Geweldadige beroving, wie heeft iets gezien?

Een 27-jarige Leidse is afgelopen dinsdag op brute wijze van haar telefoon beroofd. Toen zij rond 8.15 uur naar de bushalte aan de Kennedylaan liep, was zij aan het sms-en. Ter hoogte van basisschool ‘De Schatkist’ stonden bij de struiken twee vrouwen met getinte huidskleur, die de telefoon graag gratis wilden overnemen. Zij besloten niet beleefd om het toestel te vragen, maar te kiezen voor de geweldadige aanpak. Op het moment dat de Leidse hen passeerde, begon het tweetal haar te slaan. Er ontstond een worsteling, waarbij het slachtoffer haar telefoon liet vallen. Eén van de vrouwen raapte het toestel op, waarna beide vechtersbazen wegrenden in de richting van de Bazelstraat.

De politie is nu opzoek naar iedereen die iets gezien heeft wat met deze beroving te maken heeft. Zo zaten er op het moment van het incident een man en drie vrouwen bij de bushalte.Iedereen die informatie denkt te hebben, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×