Centrummanager wordt directeur partijbureau D66

De Leidse centrummanager Robert Strijk wordt per 1 februari 2008 directeur van het landelijk partijbureau van D66. Hij volgt daar Aletta Hekker op die de functie sinds eind 2003 vervult. Strijk gaat bij D66 leiding geven aan een team van twaalf medewerkers en zal onder meer nauw betrokken zijn bij verkiezingscampagnes. Ook gaat hij meeschrijven aan verkiezingsprogramma’s. Dat Strijk op zou stappen als centrummanager was al langer bekend. Eerder leek de kans groot dat hij directeur zou worden van het nieuw op te richten Visitors Centre dat bij Leiden Centraal komt. Tegen dat aanbod heeft hij nu dus nee gezegd.

Later deze week wordt bekend door wie Strijk als centrummanager wordt opgevolgd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×