Digitaal loket wil meer bezoekers

Een aantal gemeentelijke diensten en producten kan tegenwoordig vanuit de computerstoel geregeld worden. Wie bijvoorbeeld bepaalde uittreksels of subsidies wil aanvragen, een verhuizing binnen de gemeente wil doorgeven of de status van een bouwaanvraag wil inzien, hoeft niet meer naar het stadhuis af te reizen. Een digitaal bezoek aan www.leiden.nl/gemeenteis voldoende.

Omdat de gemeente het bezoek aan dit digitaal loket, dat zeven dagen per week vierentwintig uur per dag bereikbaar is, wil bevorderen, krijgt het deze en volgende week extra aandacht. Zo hangen er campagneposters in bushokjes en liggen er bij een aantal café’s, sportscholen en bibliotheken Boomerang-kaarten. Wie een bezoek aan het digitaal loket brengt, kan ook nog eens een digitale kaart versturen. Dat kan via www.leiden.nl/ecard.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×