Mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgers zijn onmisbaar en verzetten veel werk. Daarom vindt aanstaande zaterdag voor de 10e keer de Dag van de Mantelzorg plaats. Op deze dag wordt aandacht voor mantelzorg gevraagd en staan de mantelzorgers in het zonnetje. Het thema is dit jaar: ‘Mantelzorg werkt!’.

Op zaterdagmiddag zijn alle mantelzorgers welkom in de Vredeskerk. Daar organiseren De Leidse Vereniging van Mantelzorgers, Stichting RADIUS en Bureau Informele Zorg van Stichting Thuiszorg Groot Rijnland een informatieve en feestelijke middag.Tijdens deze middag wordt onder meer stilgestaan bij tien jaar Leids Mantelzorgbeleid en werpen de deelnemers een blik op de toekomst van de mantelzorg. Verder is er een actieve discussie tussen mantelzorgers, gemeenteraadsleden en professionals gepland en staan er diverse informatietafels. Ook krijgen de bezoekers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ter verhoging van de feestvreugde zijn er muzikale theateroptredens.De middag begint om 13.30 uur en eindigt omstreeks 17.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Bureau Informele Zorg van Thuiszorg Groot Rijnland e-mail: mantelzorg@stgr.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×