Ontdek verborgen talenten

Eind november start Stichting Radius met de vijfdelige cursus Goud.Deze cursus is bedoeld voor ouderen die geen vaste dagbesteding meer hebben en graag nieuwe ideeèn willen opdoen, om zo meer plezier in het leven te krijgen, of die hun dromen willen verwezenlijken.Tijdens de cursus gaan de deelnemers onder de deskundige leiding van Jeannette van Uffelen van Zeezicht Training, opzoek naar hun verborgen talenten en de waardevolle bronnen in zichzelf.Het is de bedoeling dat iedereen na afloop gekomen is tot een zinvolle dagbesteding, die gebaseerd is op de persoonlijke wensen.

De deelnemers worden gesplitst in twee groepen. De ene groep komt in de ochtend en de andere in de middag bijeen.Deelname kost 25 euro.Meer informatie kan opgevraagd worden via info@stichting-radius.nl. Via dit adres kunnen belangstellenden zich ook aanmelden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×