Laatste 'Dichter bij Track' in Scheltemacomplex

Zondag vindt voor de laatste keer het muzikale poëzieprogramma ‘Dichter bij Track’ plaats in het Scheltemacomplex. Dichters Adriaan Jaeggi en Victor Schiferli zullen de muzikanten van De Veenfabriek vergezellen op deze muzikale poëziemiddag. De swingende combinatie van opzwepende muziek met mooie woorden en aanstekelijke performances, vormt een ‘poëtisch concert’: ‘Dichter bij Track’. 

Alle leden van Track, bestaande uit: Rik Elsgeest (slagwerk & elektronica), Bo Koek (slagwerk), Paul Koek (slagwerk), Hans van der Meer (slagwerk) en Ton van der Meer (toetsen en elektronica), voltooiden hun muzikale studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De musici zijn naast Track actief in diverse popbands en formaties voor geïmproviseerde en hedendaagse gecomponeerde muziek, waaronder muziektheaterensemble De Veenfabriek.

De middag start zondag 18 november om 16.00 uur. Voor meer informatie en kaarten kan men terecht op: www.scheltemacomplex.nl, 071-5161880 of www.veenfabriek.nl, 071- 3318053.

Scheltemacomplex, Marktsteeg 1 te Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×