Twee gewonden bij botsing op A44

Gistermiddag is een 26-jarige man uit Katwijk in zijn auto bekneld geraakt bij een botsing op de afrit van de A44 bij Sassenheim. De brandweer heeft de man uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk bebeurde rond 17.40 uur toen een 68-jarige automobilist uit Teylingen vanaf de Rijksstraatweg de A44 op wilde rijden. Hij zag te laat dat op de afrit een rij auto’s stilstond, botste op de één van die auto’s, kwam weer op de hoofdrijbaan terecht en raakte naar nog drie andere auto’s.

Ook een automobiliste uit Den Haag raakte gewond toen de man uit Teylingen tegen haar auto botste. Deze 46-jarige vrouw is ook met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Direct na het ongeluk werd de A44 deels afgezet voor verkeer.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×