Marepieten te gast in Rotterdam en Beverwijk

Hoewel Sinterklaas zijn Zwarte Pieten meestal uit Spanje meeneemt, was hij zo onder de indruk van de Leidse Marepieten, dat hij een deel van zijn eigen personeel niet meenam naar Rotterdam.Op zijn verzoek verzorgde de Leidse Zwartepietenband een vrolijk en muzikaal optreden tijdens de intocht in Rotterdam, waar ze werden gadegeslagen door duizenden bezoekers. Dat was nog niet alles. Op zondag verzorgden de Pieten een maar liefst 5 uur durend optreden in De Beverwijkse Bazaar.

Natuurlijk willen de Marepieten de intocht van de Goedheiligman in Leiden ook niet missen. Aanstaande zaterdag zorgen zij in de Sleutelstad dan ook voor de nodige Sinterklaasliedjes. Ten slotte zijn de Pieten ook nog aanwezig bij het grote Sinterklaasfeest op Piraateiland.Op www.zwartepietenband-leiden.nl zijn foto’s van alle optredens te zien.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×