Politiek VVD Café met centrummanager Robert Strijk

De VVD Leiden organiseert aanstaande maandag, 26 november, weer een Politiek Café. dit keer met scheidend centrummanager Robert Strijk die per 1 februari directeur wordt van het partijbureau van D66. Robert Strijk vervult als centrummanager de rol van intermediair tussen de gemeente en ondernemers in de Leidse binnenstad. Doel is het bevorderen van de leefbaarheid van de binnenstad en te zorgen voor een schoon, veilig, bruisend en aantrekkelijk centrum van Leiden.

Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in café De Branderij aan de Middelweg 7. Om 20.30 uur begint Robert Strijk met zijn verhaal, waarna er gelegenheid is voor vragen en discussie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×