Getuigen gezocht van bedreiging

De politie is dringend op zoek naar getuigen van een bedreiging op de Boerhaavelaan. Maandag werd een 25-jarige man uit Leiden aangehouden nadat deze tussen 23.15 en 23.45 uur op de Boerhaavelaan een daar wonende man met een broodmes had bedreigd. Het 22-jarige slachtoffer reed in zijn auto, toen zijn belager plotseling voor de auto sprong. Hij schreeuwde en schopte tegen de auto. Toen de bestuurder uit wilde stappen, trok de man plotseling een broodmes en maakte daarmee stekende bewegingen. De bewoner stapte snel weer in zijn auto, deed deze op slot en reed weg. De gewaarschuwde politie rekende de verdachte, een veelpleger, in. Hij is voor het verdere onderzoek ingesloten.

De politie is op zoek naar getuigen voor de verdere afhandeling van deze zaak. Zij kunnen contact opnemen met politieteam Leiden-Noord via 0900 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×