Zaterdag zullen ook de klimpieten hun kunsten weer vertonen op en rond het Stadhuis in Leiden (Archieffoto: Chris de Waard).

Sinterklaas vanaf zaterdag in Leiden

Nog drie nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer in Leiden aan. Zaterdag om 12.00 uur komt Sinterklaas met zo’n 85 Pieten aan op de Beestenmarkt, waarna hij een tocht door het centrum maakt. De Sint logeert tot en met woensdag 5 december weer in het Huis van Sinterklaas in De Waag. Iedereen van jong tot oud kan dan een kijkje komen nemen. Dat kan elke middag van tussen 12.00 uur 17.00 uur.

Zaterdag zijn er vanaf 13.30 uur allerlei activiteiten op het Stadhuisplein waaronder ponyrijden en schoorsteengooien. Ook zullen de klimpieten hun speciale klimmanieren tonen als ze afdalen van de Stadhuistoren.

Van 14.15 uur tot 16.00 uur zal de Sint op het Stadhuis op zijn troon alle kinderen ontvangen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×