Chocoladeliefhebsters opgelet!

Chocoladeliefhebsters tussen de 10 en 15 jaar, kunnen morgen beter niet uitslapen. Als zij namelijk om 10.00 uur aanwezig zijn in de ruimte van scouting Sint Jozef, kunnen zij daar samen met de scouts bonbons maken. Onder leiding van een kok gaan de dames aan de slag met chocola en marsepein.Hoewel deze activiteit ter gelegenheid van sinterklaas en kerst georganiseerd wordt, mogen de smulpapen de bonbons vast ook wel direct opeten.

De ochtend duurt tot 12.00 uur en deelname is gratis. De ruimte van scouting Sint Jozef bevindt zich achter de Sint Jozefkerk, aan Alexanderstraat1b.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×