Groot jongerenkerstfeest in Pieterskerk

Jongeren vanaf 14 jaar die zin hebben om samen met honderden leeftijdsgenoten kerst te vieren, zijn op zondag 23 december in de Pieterskerk zeker op hun plaats. De jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) organiseert daar namelijk een eigentijds jongerenkerstfeest, genaamd X-Mas Proof.Er zijn optredens van onder andere dj Rob, Brainpower en The New Gospel Sensation, er zijn allerlei engelachtige activiteiten te ondernemen en er worden kerstverhalen verteld en films vertoond. Ook kunnen de bezoekers onder leiding van tv-presentator Arie Boomsma, in debat gaan over het vieren van kerst in deze tijd.

X-Mas Proof duurt van 16.30 tot 21.00 uur. Toegangskaarten kosten 12,50 euro per persoon. Deze kaarten zijn te bestellen, door een mail met daarin het aantal gewenste kaarten, het telefoonnummer en huisadres te sturen naar c.oppewal@jop.nl.Op www.jop.nl/xmasproof is meer informatie over het kerstfeest te vinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×