Politie zoekt getuigen gewapende overval op apotheek

De politie is op zoek naar getuigen van de gewapende overval op de nachtapotheek in de Doezastraat. Zaterdagavond kwam er rond 20.45 uur een gemaskerde man de apotheek binnen en eiste onder bedreiging van een wapen geld van de aanwezige medewerker. Nadat de overvaller was vertrokken, heeft de medewerker direct alarm geslagen. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar niemand gevonden.

Omdat de dader zich mogelijk voor de overval al in de omgeving heeft opgehouden, hoopt de politie dat er mensen zijn die iets verdachts hebben gezien. De politie vraagt hen contact op te nemen met het rechercheteam Revor van politie Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×