Autoleegrovers gesnapt

Twee auto-inbrekers gingen vannacht niet voorzichtig genoeg te werk. Ze werden gesnapt en de politie kon hen aanhouden.Rond 2.10 uur hoorde een bewoner van de Meidoornstraat een harde klap. Toen hij naar buiten keek, zag hij dat de portieren van zijn auto openstonden. Ondertussen was de politie al gewaarschuuwd door iemand anders, die de twee, Leidenaars van 17 en 27 jaar over de Rijn- en Schiekade zag lopen, waarbij ze nogal geïnteresseerd keken naar de daar geparkeerde auto’s.In de buurt van de Meidoornstraat wisten agente hen in te rekenen. Eén man had zich verstopt op het dak van een schuur, de andere besloot met beide benen op de grond te blijven. De dieven hadden een acculader,een headset en een navigatiesysteem bij zich.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×