20 Inbraken opgelost; inbrekers in voorlopige hechtenis

De politie Hollands Midden heeft vijf mannen en een vrouw aangehouden op verdenking van diefstal uit woningen en heling. Inmiddels zijn door het politieonderzoek mogelijk twintig misdrijven opgehelderd. Van twee verdachten uit Leiden, mannen van 22 en 23 jaar, heeft de raadkamer van de rechtbank de voorlopige hechtenis inmiddels met 90 dagen verlengd. De politie gaat verder met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen en zaken niet uit.

Een onderzoeksteam van de politie doet onderzoek naar een groot aantal diefstallen uit woningen na insluiping in Leiden, Oegstgeest en Warmond. Daarbij werden diverse goederen gestolen waarvan een deel bij verdachten is teruggevonden. Op 6 november vonden de eerste aanhoudingen plaats. Naast twee Leidenaren die nog vastzitten, gaat het hier om een 21-jarige vrouw en twee mannen van 19 en 36 jaar uit Leiden. In afwachting van het verdere onderzoek zijn zij weer op vrije voeten gesteld. Het onderzoeksteam onderzoekt nog meer woninginbraken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×