Collegeonderhandelingen vorderen gestaag

Als we de berichten vanuit de toekomstige coalitiepartijen mogen geloven, vorderen de onderhandelingen over een nieuw college gestaag en zijn de partijen er nu binnen enkele weken uit. Momenteel worden de onderhandelingsresultaten op papier gezet. Eén van de onderhandelaars is CDA-fractievoorzitter Jan-Jaap de Haan. “We zijn over de helft,” zo schat hij in.

Over alle knelpunten is inmiddels uitgebreid gesproken en het elf hoofdstukken tellende onderhandelingsakkoord wordt nu geschreven. Daarna moeten de partijen het nog eens worden over de definitieve tekst en de invulling van de wethoudersplekken.

Advertentie

Leiden Coalitieakoord 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×