Vanavond besluit over kabelfrequentie Sleutelstad FM

De Programmaraad Rijnland Bollenstreek (PRRB) beslist vanavond of Sleutelstad FM kan blijven uitzenden via de frequentie 102.4 kabel. In september sprak de programmaraad voor het eerst over het radiopakket zoals dat volgend jaar via de kabel wordt aangeboden. Toen bleek dat er vanuit de Bollenstreek stemmen opgingen om Radio Noord-Holland op de kabel te zetten op de plek waar nu nog Sleutelstad FM wordt doorgegeven. Het Leidse College van Burgemeester & Wethouders heeft de programmaraad een brief gestuurd met het verzoek pas over Sleutelstad te stemmen als alle Leidse programmaraadsleden officieel zijn benoemd en dus mee kunnen stemmen. Onlangs bleek dat de benoeming van twee van de drie Leidse leden nooit bekrachtigd was in de gemeenteraad. Dat is verplicht.

Bij de programmaraad zijn de afgelopen tijd verschillende verzoeken binnen gekomen om Sleutelstad op de kabel te houden. Meer steunbetuigingen zijn welkom via info@prrb.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×