Burgemeester onthult bijzondere verkeersborden

Burgemeester Lenferink onthult aanstaande maandagochtend twee bijzondere verkeersborden. De borden die de verkeersveiligheid rond het in de Slaaghwijk gelegen Valkenpad moeten verhogen, zijn ontworpen door de leerlingen van Openbare Basisschool de Merenwijk, die midden in de Slaaghwijk staat. Het is de bedoeling dat beide creaties de speelplaats die aan het Valkenpad ligt, beter onder de aandacht brengen bij de verkeersdeelnemers.

De verkeersveiligheid rond het Valkenpad liet flink te wensen over. Er was veel overlast van auto┬┤s, brommers, scooters en motoren. Vorig jaar is een project gestart, dat de veiligheid voor voetgangers en fietsers in dit gebied moet verbeteren.Ondertussen is er groen gesnoeid bij een aantal onoverzichtelijke kruisingen en zijn er sleutelpalen en borden geplaatst bij de toegangen van een aantal fietspaden.Ook de door de leerlingen ontworpen verkeersborden, maken deel uit van dit project.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×