Maak kennis met sport voor volwassenen

Voor de jeugd worden er al jaren kennismakingslessen georganiseerd vanuit een groot aantal sporten. Maar de gemeente vindt het ook belangrijk, dat zo veel mogelijk volwassenen een sport vinden die goed bij hen past. Daarom organiseert het Sportbedrijf Leiden samen met zo´n 18 sportverenigingen in en om Leiden kennismakingscursussen, die het hele jaar door plaatsvinden.

Tijdens deze cursussen kunnen volwassenen kosteloos kennis maken met allerlei takken van sport. Zij kunnen daarbij gratis gebruik maken van het benodigde sportmateriaal. Als de sport bevalt, kunnen ze lid worden van de betreffende vereniging, of een vervolgcursus afspreken.Er kan gekozen worden uit onder andere skiën, schermen, zeilen, duiken, fitness en nordic walking.Op www.sportbedrijfleiden.nl/sportstimulering is meer informatie te vinden, even als een volledig overzicht van de sportverenigingen die kennismakingscursussen organiseren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×