Dronken Leidenaar stort van talud

Een 28-jarige Leidenaar is gisteravond met zijn auto van een Leiderdorps talud gestort.Hij reed over de Persant Snoepweg en besloot ter hoogte van de pannenkoekboerderij rechtdoor te gaan, in plaats van de bocht te nemen. Hierop viel zijn auto van het talud af. De door getuigen gebelde politie kon aanvankelijk wel de flink beschadigde auto vinden, maar de bestuurder was verdwenen. Na een zoektocht werd de brokkenpiloot gevonden, met een bloedneus.

Voor hij naar Het Rijnland Ziekenhuis gebracht werd, werd een blaastest afgenomen. In het ziekenhuis is ook bloed afgenomen, waaruit moet blijken hoeveel bloed er nog in zijn alcohol zit. De man is aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×