Directeur Chris de Waard in het sfeervolle kantoor van Media Design in de monumentale Latijnse School in Leiden.

Leidse Media Design genomineerd voor Sterkste Schakel!

Het Leidse internetbedrijf Media Design werd in 1999 opgericht en heeft klantgerichtheid, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dat is dan ook de reden dat dit bedrijf door een groot aantal ondernemers is voorgedragen voor de ‘Sterkste Schakel’, een initiatief van het regionaal zakenmagazine ‘Rijnstreek BUSINESS’ in nauwe samenwerking met de Rabobanken in Rijnland, de Kamer van Koophandel Rijnland, Grand Hotel Huis ter Duin en diverse ondernemersverenigingen. Directeur Chris de Waard is erg in zijn nopjes met de nominatie: “We proberen altijd net iets meer te doen en het is hartstikke leuk als dat dan met zo’n nominatie wordt gewaardeerd.”

De ‘Sterkste Schakel’ verkiezing wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden en heeft inmiddels een gedegen naam opgebouwd onder de ondernemers van de regio Rijnland. De voornaamste reden hiervan is, dat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door hun eigen zakelijke relaties. Zij weten, beter dan wie dan ook, hoe het met de service van een bedrijf gesteld is.

Er worden 21 finalisten, verdeeld over zeven branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en de winnaars van voorgaande edities. De finale vindt volgend jaar plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Daar wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2008 mag noemen.

Meer info: www.sterkste-schakel.nl en www.mediadesign.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×