Sinterklaas heeft het morgen vreselijk druk!

Sinterklaas heeft het zo vlak voor Pakjesavond vreselijk druk!De Goedheiligman bezoekt morgen namelijk de Hoge Rijndijk, de IJsselkade en Van ’t Hoffstraat en zal daarna vast ook nog wel wat afspraken in zijn agenda hebben staan.Al zijn bezoeken gaan gepaard met veel muziek, optredens van Zwartepieten en leuke spelletjes. Bovendien kunnen de kinderen die de Sint op de IJselkade en Van ’t Hoffstraat tegenkomen, hun tekeningen aan hem geven. Als beloning krijgen ze dan vast een cadeautje!

Vanaf 11.00 uur is Sinterklaas aanwezig op de Hoge Rijndijk. Om 11.45 uur vertrekt hij richting het plein aan de IJselkade en om 13.00 uur is hij te gast in de Van ’t Hoffstraat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×