Slechte dronk: mishandeling en vernieling!

Twee mannen van 19 en 22 jaar uit Leiden zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling. De twee waren duidelijk onder invloed van alcohol en zochten ruzie met toevallige voorbijgangers in de Maarsmansteeg. Toen twee mannen uit Den Haag, die met hun vrouwen op stap waren, de Leidenaren passeerden, werden zij zonder enige aanleiding geduwd om een vechtpartij uit te lokken. Er werd geschopt en geslagen en de 26-jarige Hagenaar werd expres tegen het hoofd geschopt. Een omstander riep, dat de politie gebeld was en ieder moment kon arriveren. De twee verdachten namen hierop de benen richting de Breestraat. Blijkbaar was het vechtpartijtje nog niet genoeg en gooiden ze daarna bij de Langebrug een fiets door een ruit. De politie rekende de twee in.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×