Vijf inbraken in weekend

Tijdens het afgelopen weekend is er in vijf woningen in Leiden ingebroken. De daders waren actief in een woonboot aan de Herensingel en het Kort Galgewater en in woningen aan de Smederijstraat, de Oranjegracht en de Alexanderstraat. De bekende waardevolle spullen, zoals mobiele telefoons, bankpassen en dergelijke, werden meegenomen. Een inbreker kon op heterdaad betrapt worden, terwijl hij nog aanwezig was in de woning aan de Oranjegracht. Een voorbijganger had namelijk rond 09.35 uur de deur van deze woning open zien staan en de politie gebeld. De bewoner lag boven te slapen en werd wakker van lawaai in de woonkamer. Daar trof hij naast de verdachte ook de politie aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×