Goededoelenmarkt in de Hortus

Aanstaande zondag is de Hortus botanicus omgetoverd tot een gezellige Goededoelenmarkt. Op het hele terrein en in de kassen, staan kraampjes en tenten, waarin zich zo’n 30 goededoelen presenteren en waarin ze natuurlijk van alles verkopen.Onder andere het Ronald McDonald Huis, Terre des Hommes, Dierentehuis Stevenshage, Stichting Pieterskerk en Medical Checks for Children zijn er aanwezig. Er zijn allerlei spullen te koop, die zeker rond de kerstdagen goed te gebruiken zijn. Te denken valt onder andere aan kerststukken, wintergroen, kerstkaarten, kaarsen en delicatessen. De opbrengst van de markt gaat naar de goede doelen.

Ook wie een winterse rondleiding door de Hortus wil maken, is welkom. Vanaf 12.00 uur kan er ieder uur meegewandeld worden. Om 12.00 uur is er ook nog eens een speciale wandeling over de rol van bomen in midwinterverhalen. De Goededoelenmarkt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegangsprijs tot de Hortus is zondag gehalveerd en zoals altijd kunnen mensen met een Museumjaarkaart gratis naar binnen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×