Leidse collecteopbrengst Stevenshage valt tegen

Ook dit jaar heeft dierenasiel Stevenshage in de eerste week van oktober gecollecteerd. Omdat er zich niet genoeg vrijwilligers hadden aangemeld, heeft er niet voor iedere Leidse voordeur een collectant gestaan. Dit had tot gevolg, dat de opbrengst tegenviel. Er is dit jaar namelijk 3.400 euro minder opgehaald dan vorig jaar. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het asiel erg blij is met de in Leiden opgehaalde 14.313 euro.

Bovendien was de opbrengst in Alkemade, Leiderdorp, Oegstgeest, Teylingen en Zoeterwoude wel hoog, waardoor de totale opbrengst met ongeveer 1.000 euro gestegen is, ten opzichte van die van 2006.Omdat het asiel volgend jaar weer op zoveel mogelijk Leidse deurbellen wil drukken, is Stevenshage dringend opzoek naar collectanten. Wie eens een handje wil uitsteken voor de asieldieren, kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar collectant@dierenasielleiden.nl.Wie niet kan of wil collecteren, maar het asiel toch graag wil steunen, kan een kijkje nemen op www.dierenasielleiden.nl. Daar is te lezen hoe donateurs zich kunnen aanmelden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×