Het Leidse trio Dempsey, foto: PR.

Afwisselend programma bij Muziekcentrum Leiden-Noord

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert wederom een Open Podium in Buurtcentrum de Kooi. Het programma is zeer gevarieerd. De avond wordt begonnen met een optreden van het Moscow Balalaika Trio. Deze drie professionele Russische muzikanten brengen opzwepende volksmuziek uit hun geboorteland. Daarna is de beurt aan het bekende Leidse trio Dempsey. De mannen van Dempsey zetten gedichten op muziek van onder andere: Willem Wilmink, François Villon en Johanna Kruit. De avond wordt afgesloten met de spetterende rockband Headshot, die een swingend coverprogramma brengt.

Zaterdag 8 december, aanvang 20.00 uur; de toegang is gratis.

Buurtcentrum de Kooi, Driftstraat 49, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×