Chemotherapiehuiskamers in Diaconessenhuis

Om het ondergaan van chemotherapie iets minder onprettig te maken, zijn twee van de behandelkamers van het Diaconessenhuis grondig onder handen genomen.Dankzij steun van sponsors, hebben de kamers nu een huiselijke uitstraling. Ze zijn voorzien van warme kleuren, wanddecoraties en sfeervolle gordijnen. In één van de kamers zijn de bedden zelfs vervangen door luxe behandelstoelen.

Verder is er een zithoek met koffie, thee en tijdschriften. Patiënten kunnen hun gedachten tijdens de behandeling verzetten, door gebruik te maken van de eveneens aangeschafte MP3spelers en laptops.Volgende week vrijdag worden de kamers officiëel geopend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×