Dief verliest kluis en wordt ingerekend

Een dief kreeg gisteren niet de kans om van zijn buit te genieten.Een getuige zag hem op een volgeladen fiets vertrekken bij een horecagelegenheid aan de Kaiserstraat. Deze horecagelegenheid was op dat moment gesloten. Omdat de getuige het niet vertrouwde, seinde hij de politie in. Agenten zagen de man, een 27-jarige Leidenaar, evenlater fietsen over de Jan van Goyenkade. Met één hand hield hij een kluis vast, die op zijn bagagedrager stond. Toen hij de agenten in de gaten kreeg, schrok de man zo, dat hij, zijn fiets en dus ook zijn kluis, op de grond vielen. De kluis werd ter plekke door de agenten opgeraapt en de dief werd op de Telderskade aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×